Limba română, întrebare adresată de alinabarbuta1, 9 ani în urmă

scrie un text de 5-6 randuri despre o printesa rasfatata folosind expresiile:delicata ca un ghiocel,zvelta ca o caprioara,ochi albastri ca o caprioara.Da-i un titlu potrivit

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de becdiana1
2
ochi albastri ca... ca ce????


alinabarbuta1: ochi albastri ca cicoarea
becdiana1: Era o lume magica unde traia o printesa rasfata care avea ochii albastrii ca o ciocoare ,era delicata ca un ghiocel dar in acelasi timp si zvelta ca o caprioara :)
becdiana1: intr-o zi aceasta printesa s-a dus la ora de balet unde doamna prfesoara a invatat-o noi pasi de dans . Ea fiind impresionata de aceste lucruri noi pe care lea invatat a dansat toata noaptea pana la epuizare ..
becdiana1: Regele a chemat medicul regal care a spus ca nu trebuia sa se epuizeze
becdiana1: si i-a dat o dieta pe care trebuia sa o urmeze dar ea a refuzat ,fiind incapatanata s-a inbolnavit mai rau si sia dat seama cu greu de fapta pe care a facut-o....
becdiana1: sper ca ti-am fostdeajutor!!!!
Răspuns de Gianina13
11
Era odata intr-un palat ascuns de vazul lumii intr-o padure o printesa foarte
frumoasa.ea era si cea mai rasfatata din acel palat. Ea avea ochii albastri ca o cicoare* , parul auriu si foarte lung si ea purta niste rochii foarte frumoase si incrustate in diamante. Ea era delicata ca un ghiocel* si zvelta ca o caprioara* ea se numea Rozalinda pentru ca ei ii placea culoare roz si de aceea decorase tot palatul in culoarea roz. Ea era de o vreme suparata pentru ca nu isi gasea un print pe masura ei.(titlu-Rozalinda)


Gianina13: cu placere!
Alte întrebări interesante