Limba română, întrebare adresată de dariaaa567, 8 ani în urmă

scrie un text de 80 de cuvinte in care sa te prefaci ca esti prieten cu vrajitorul din oz

Va roggg foarte mult!
Dau 173 puncte și coroana după ce răspundeți!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de clasa3E
0

Răspuns:

tu:Eu am fost răpită de ciclounul ăla!

Voi merge la marele oz... Dar va trebui să merg mult.. Dar în care direcție trebuie să merg!??! Sperie ciori zise în drepta. tu:ms! Ai mers până cel lai întâlnit pe omul de t. lai salutat. Mergi mergi Iai salutat pe toți și ai găsit marele oraș. E multă aglomerație... Dc?? AZI E ZIUA LUI OZ! MERGI și cumperi oz tort etc. Faceți o mini supriză și pe urmă te trimite acasă

Sper că team ajuta

Răspuns de hshsbsbs366
1

Răspuns:

Prietenia e frumoasa dar și ciudata uneori !În cazul meu de curând am avut parte de o prietenie foarte ciudata care a răsărit din nimic fără a planta o sămânța.

M am împrietenit întâmplător cu vrăjitorul din Oz.Stiu e ciudat sa ai o prietenie cu un vrăjitor,chiar foarte ciudat și straniu .

Spre exemplu când m am dus prima oara acasa la el în camera lui avea 5 rafturi pline de porțiuni și vreo 13 sertare pline de cărți cu formule care mai de care .

Dar sunt și părți bune,nu va pripiti,spre exemplu intr o zi am ieșit afara și ne am plimbat deasupra munților cu matura lui magica și zburătoare!Nu pot sa va descriu cât de minunat poate sa fie priveliștea,și în ciuda aparentelot ca e vrăjitor este și foarte amuzant știe niște glume care te fac sa razi oana la lacrimi !

SPER CA E BINE SI SPER SA TE TI DE CUVANT SI SA PRIMESC PUNCTELE


hshsbsbs366: Sper ca ti am fost de ajutor și aștept punctele ...:)))
dariaaa567: Multumesc
clasa3E: Am... și eu am răspuns
clasa3E: .....
Alte întrebări interesante