Limba română, întrebare adresată de Luca890, 8 ani în urmă

Scrie un text de aproximativ 150 de cuvinte in care sa va exprimați opinia in rolul tehnologiei in viața tinerilor de azi. Va rog dau 70 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de colemiradistribution
0

Raspuns: Rolul tehnologiei in viata tinerilor

Tehnologia in viata tinerilor are doua roluri. Unul pozitiv si altul negativ.

Rolul pozitiv al tehnologiei este de fapt rolul tehnologiei. Adica, de a a juta tineri, dar uneori lucrulrile iau o intorsatura inversa. E bine ca un tanar sa aiba acces la tehnologie, dar pana intr-o limita. Altfel rolul ei devine negativ asupra personei respective. De fapt rolul tehnologieie asupra unui tanar este rau sau bun dupa scopul lui. Daca el prefera sa o foloseasca in timp limitatat pentru al ajuta, de exemplu la scola ea are un rol bun in viata acestuia sau cand vrea sa se informeze despre aumite lucruri din cultura sa generala, la fel rolul tehnologieie asupra sa este unul bun. Dar sunt si cazuri in care lucrurile nu stau as de bine pt. ca anumite persoe folosesc thnologia in mod negativ, uneori folosinnd-o negativ chiar asupra lor fara sa isi dea seama.

In concluzie rebuie sa avem grija si sa constatam ce rol are tehnologia asupara noastra! Ne face bine sau rau!? Are un rol pozitiv sau negativ!?

Răspuns de melisa1236
17

Răspuns:

SPER ca team ajutat mult ♥️

Anexe:

kristofer123: foarte bine bravo
kristofer123: super mega tareee
colemiradistribution: Frateeee.....asta e textul meu! Adica textul de la primul raspuns!
melisa1236: da este adevarat dar cine e asta Kristofer
melisa1236: ??
Alte întrebări interesante