Limba română, întrebare adresată de davidrucarean, 8 ani în urmă

Scrie un text de cel puțin zece enunțuri în care să prezinți o întâmplare amuzantă la final Verifică dacă ai scris corect și dacă Folosiți semnele de punctuație necesară​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeadraghin
9

Explicație:

O ÎNTÂMPLARE HAZLIE

Anul trecut, am mers la un unchi care locuieşte în localitatea Dobreni din judeţul Neamţi. Am făcut cunoştinţă cu doi verişori pe care nu-i mai întâlnisem niciodată. Unchiul meu are o grădină mare cu mulţi pomi şi un covor gros de iarbă. Pe când adulţii stăteau de vorbă la umbra unui copa, noi, copiii ne-am gândit că ar fi bine să facem ceva amuzant. Am scos mai mulţi iepuraşi din cuştile lor şi i-am aşezat într-o roabă în care aşternusem o pătură. Apoi, am început să-i plimbăm prin toată curtea, făcând un tărăboi de nedescris. Apoi, i-am mutat pe toţi în casă, aşezându-i pe pat. Părinţii şi-au pus mâinile în cap, unchiul a zâmbit îngăduitor iar noi am râs de ne-am prăpădit!

Anul trecut, am mers la un unchi care locuieşte în localitatea Dobreni din judeţul Neamţi. Am făcut cunoştinţă cu doi verişori pe care nu-i mai întâlnisem niciodată. Unchiul meu are o grădină mare cu mulţi pomi şi un covor gros de iarbă. Pe când adulţii stăteau de vorbă la umbra unui copa, noi, copiii ne-am gândit că ar fi bine să facem ceva amuzant. Am scos mai mulţi iepuraşi din cuştile lor şi i-am aşezat într-o roabă în care aşternusem o pătură. Apoi, am început să-i plimbăm prin toată curtea, făcând un tărăboi de nedescris. Apoi, i-am mutat pe toţi în casă, aşezându-i pe pat. Părinţii şi-au pus mâinile în cap, unchiul a zâmbit îngăduitor iar noi am râs de ne-am prăpădit!A fost o zi pe care nu am să o uit niciodată!!


andreeadraghin: nu stiu de ce s a făcut asa dar ultima este cea buna
andreeadraghin: scuze
nicoletanicoleta1719: ms.
nicoletanicoleta1719: acest răspuns este excelent.
Alte întrebări interesante