Limba română, întrebare adresată de Simi290, 8 ani în urmă

Scrie un text de cinci șapte enunțuri cu întrebările :Unde erai când a început să ningă? Cum erau fulgii de zăpadă? Cum se asemănau ?Unde sau așezat fulgii de zăpadă? Unde îți doreai să fii în timp ce mingea? De ce?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Atrisuchi
6
Era o zi de iarna si eram afara impreuna cu prietena mea Andreea. Stateam singure si ne plictiseam si voiam sa vina mai repede zapada. Deodata a inceput sa ninga cu niste fulgi de parca erau mici stelute de cristal! fulgii erau multi si desi si se asezau peste tot, mai ales pe nasurile noastre si pe copacii fara podoaba. In acel moment noi doua ne imaginam cum ar fi daca ar fi nins la munte? Poate ningea mai tare sau fulgii erau mai mari sau aveau alta forma, dar noi ne doream sa fim la munte doar ca sa avem unde sa ne jucam in zapada.

alicescirtu7p4ibi8: Este o zi răcoroasăsta de iarnă. Văzând cum cad fulgii ușori de zăpadă am ieșit afară.
alicescirtu7p4ibi8: Este o zi răcoroasă de iarnă. Văzând cum cad fulgii ușori de zăpadă am ieșit afară. Vântul bătea ușor. Stratul pufos de zăpadă se înălța din ce în ce mai repede. În acea clipă măsta așez pe zăpadă și încep sa mă gandesc cum ar fii la munte aceasta zăpadă cristalie. Oare fulgii ar cădea cu un număr mai mare sau o forma diferita...Am început sa creez un om de zăpadă. A ieșit superb. Apoi infrigurat am intrat în casa. Nu prea am gândit mult dar sper sa Îți placa...
Răspuns de Sebastian2018
3
Intr-o zi, de iarnă, am fost la bunici și a început să ningă.Fulgii de zăpadă erau atât de mici încât abia s-a făcut zăpadă pe jos.Ei se asemănau aproape cu stropii de ploaie.Eu s-au așezat pe casă, pe pământ și pe grajdi.Eu îmi doream atunci sa fiu acasă cu părintii mei când ningea ,deoarece cu ei este mai frumos mai distractiv și mai interesant.
Alte întrebări interesante