Studii sociale, întrebare adresată de alexamdra21, 8 ani în urmă

scrie un text de maximum o pagina în care sa răspunzi la întrebarea :Cum ma implic eu civic în comunitatea mea?Folosește, printre altele, cuvintele :drept(uri), comunitate, responsabilitate, a participa, opinie ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de soSimple
47

               Cum ma implic eu civic in comunitatea mea?

În comunitate ne putem implica în activitatăţile organizaţiilor, de exemplu ca şi voluntari. Participarea în activitatea unor asemenea organizaţii permit membrilor comunităţii să fie implicaţi în luarea deciziilor privind diverse probleme la nivel local, regional, naţional şi internaţional. Exemplu de participare în activitatea organizaţiilor poate fi elaborarea ideilor şi planificarea propriului proiect în scopul soluţionării unei probleme de importanţă socială. Prin implicare în viaţa comunităţii putem fi motivaţi să generăm schimbările pe care ni le dorim în societate.

Trebuie sa fim responsabili si sa participam in activitati in folosul comunitatii.Putem organiza sedinte si sa cerem opinia fiecarui cetatean care participa la ele si sal intrebam ce am mai putea face pentru comunitatea noastra.

Toti avem dreptul sa traim intro comunitate sanatoasa.Totul incepe de la noi!

                                                              Sper ca team ajutat;)

Alte întrebări interesante