Limba română, întrebare adresată de ivanroberto, 8 ani în urmă

scrie un text ,de minimum 100 de cuvinte,in care sa argumentezi preferința pentru lectura unei carti sau pentru vizionarea ecranizării acestea.vei folosi circumstanțiale de cauza si de scop,pe care le vei sublinia​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lyasmk1989
0

Petrec mult timp în fața laptopului citind pentru cercetare. Dar când citesc din plăcere, de obicei iau o carte tipărită. Am observat că lectura mea este destul de diferită când sunt online. Scot rapid textul, căutând cuvinte cheie care ar putea avea legătură cu ceea ce cercetez, mai degrabă decât să mă instalez pentru o citire lungă. Deseori imprimez articole online, astfel încât să le pot citi pe hârtie, deoarece mi se pare mai ușor să mă concentrez pe asta.Lumea online este vastă și nu există niciun semn de încetinire a creării de date . Experiența noastră digitală este îmbunătățită de conținut media și de link-uri rapide către alte site-uri, oferind comoditate, flexibilitate în abordare și, adesea, costuri mai ieftine decât materialele tipărite. Avem cunoștințe instantanee despre evenimentele lumii și reacția tuturor la acestea și putem, la rândul nostru, să reacționăm instantaneu și să contribuim noi înșine. Problemele sunt mai convingătoare și pentru studenții mai tineri, deoarece adaptarea lor la o lume digitală în ritm rapid le poate schimba creierul și le poate influența capacitatea de a dezvolta aceste abilități. Însăși plasticitatea creierului nostru – capacitatea de a răspunde și de a se adapta la mediul nostru și provocările sale – care ne-a menținut specia în viață timp de milenii, îl încurajează, de asemenea, să preia caracteristicile pe orice mediu pe care citește. Atât citirea tipărită, cât și cea online sunt bine stabilite în viața de zi cu zi a studenților noștri.

Citirea online a evoluat pentru a permite citirea rapidă a multor informații foarte rapid - o strategie excelentă pentru scanarea prin e-mail, de exemplu.

Alte întrebări interesante