Limba română, întrebare adresată de xxgamer710, 8 ani în urmă

Scrie un text de minimum 150 de cuvinte, în care să argumentezi dacă școlile ar trebui să fie deschide sau nu pe timpul pandemiei.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de chiritoiteodora460
0

Din punctul meu de vedere școlile nu ar trebui sa fie închise pe timpul pandemiei. Daca școlile ar fi închise în toată aceasta perioada elevii ar avea multe de pierdut atat în legătură cu scoala cat si în legătură cu amintirile făcute alături de colegi și de profesori.

În opinia mea școlile nu ar trebui sa fie închise pe timpul pandemiei. Daca școlile ar fi închise în toată aceasta perioada elevii ar avea multe de pierdut atat în legătură cu scoala cat si în legătură cu amintirile făcute alături de colegi și de profesori.Scolile au un rol important în viata copiilor,ii ajuta sa își construiască un viitor. Daca scolile ar fi închise pe timpul acestei pandemii elevii ar stopa construirea esentialului unui viitor de succes.

Consider ca,deși este pandemie scolile nu ar trebui închise. Exista masuri de siguranță care pot fi luate si care ar ajuta atat elevii cat si profesorii. Daca scoala ar fi închisa si cursurile s-ar desfășura on-line,ca în multe scoli din tara, noi,elevii,o sa fim pierduți deoarece înțelegem mult mai bine atunci când mergem la scoala.

ASADAR,SCOALA NU TREBUIE INCHISA INDIFERENT DE SITUATIE!!!

Sper ca ti am fost de folos!=)

succes!

Alte întrebări interesante