Limba română, întrebare adresată de Alex2004o, 8 ani în urmă

Scrie un text de minimum 80 de cuvinte în care sa prezinți o intamplare imaginara inspirată de fotografia alăturată vei avea în vedere următoarele să ai un text narativ să prezinți o întâmplare corespunzătoare imaginii date să propui un titlu original pentru întâmplarea relata sa respecți structura specifica unei compuneri sa te încadrezi în limita minima de cuvinte sa respecți regulile de ortografie și de punctuatie

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de domnulpubg69
27

Răspuns:

Acum câteva luni am plecat la mare cu trenul. Eram foarte încântată deoarece nu mai mersesem niciodată și auzisem de la prieteni că, călătoriile cu trenul sunt foarte frumoase.

Trenul pleca la 00:45 însă eu eram pe peron de la ora 23:30. Eran nerăbdăroare și mi se părea că timpul nu mai trece.

În sfârșit! Am urcat în tren. Era foarte mare, iar grăbit m-am și așezat pe scaun. Erau mulți oameni, iar eu mă simțeam așa de bine...

Trenul plecă la scurt timp, iar după nici 5 minute, am hotărât să mă plimb prin vagoane. Mergeam printre scaune...unii oameni mă priveau mirați de curiozitatea mea iar alții dormeau. Nu mai știam sigur prin câte vagoane mersesem și...m-am pierdut.

M-am așezat pe un loc liber iar la scurt timp controlorul apăru. M-a privit suspect și mi-a cerut biletul. Eu i-am spus că nu-mi mai găsesc vagonul unde se afla bagajul meu cu biletul.

La început nu părea că mă crede, dar i-am explicat și l-am implorat să mă ajute și să nu mă dea jos. După ce am trecut în vagonul următor, imediat am și zărit bagajul meu. I-am prezentat biletele și am continuat călătoria fără a mă ridica de pe scaun, de teama să nu mă mai pierd iar, neavând experiență.

A fost o călătorie plăcută, din care am învățat că uneori e mai bine să "stau la locul meu".

Explicație: Spor la teme :)


steffy34: care este titlul?
steffy34: este foarte frumoasa compunerea
stefaniatomozei603: mss
Alte întrebări interesante