Limba română, întrebare adresată de ana4635, 8 ani în urmă

Scrie un text de o pagină in care sa relatezi o experienta traita de tine intr-o zi obisnuita de scoala respectand toate etapele scrierii unui text. Inclunde in compunerea ta simboluri care exprima emotii (emoticoane), pentru a ilustra o anumita emotie sau atitudine.

Va rog repede! Dau coroanaaa!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irinaradulescu
7

O zi obișnuită, cred

Era o zi obișnuită de școală, cel puțin asa credeam eu. Aveam test la matematica, învățasem sau cel puțin am vrut sa învăț. Nu am reușit sa învăț foarte mult deoarece cățelului meu și a trebuit sa mergem cu el la doctor.

Sa revenim la subiect, eram la școală, înaintea testului aveam ora de biologie. O ora plictisitoare ca de obicei. Când mergeam pe hol am văzut-o pe doamna de matematica mergand mai mult alergând pe holurile scolii. Dintr-o data i-a picat o foaie. Era foaia cu răspunsurile testului pe care urma sa îl dam! Am luat foaia, eram copil conștiincios și am vrut sa i-o înapoiez insa pana m-am ridicat eu deja dispăruse.

Am luat foaia și m-am întors în clasa, m-am pus în banca și eram pregătit/pregătită de test. Am rămas uimita când profesorul de serviciu spunând ca doamna profesoara de matematica este răcite și nu vine astăzi la școală știind ca eu am văzut-o foarte clar pe holurile scolii.

În aceea zi s-a intemat cel mai bizar lucru din viata mea de elev

Sper sa fie bine ce am scria


irinaradulescu: am tik tok! cum te numești?
ana4635: .anavrinceanu
ana4635: o sti?
irinaradulescu: eu ma numesc _irinaaaaaa_28_
irinaradulescu: nu te știu, dar te caut și îți dau follow
ana4635: iti dau acum add pe alt cont
ana4635: ala nu îl mai folosesc
ana4635: dar iti dau pe alt cont ok?
ana4635: cauta ranutziii
irinaradulescu: ok
Alte întrebări interesante