Limba română, întrebare adresată de ricasecuianu1957, 8 ani în urmă

scrie un text de o pagină în care să relatezi o experiență trăită de tine în trăsnită de școală respectând toate etapele scrierii unui text include în compunerea ta simboluri care exprimă emoții emoticoane pentru a ilustra o anumită emoție sau atitudine in redactarea textului tau vei avea în vedere să ai un conținut adecvat cerinței să existe introducere cuprins și încheiere fiecare idee nouă fiind marcată prin un paragraf să te exprimi corect clar și adecvat să respecți normele de ortografie și de punctuație să fii atent la aspectul textului adică la așezarea în pagină și la felul cum scrii.


CE AM SCRIS EU PÂNA ACUM:
prima zi de școală


Azi a fost prima zi de școală. O zi minunată, chiar dacă trebuia să purtăm măști.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AntoniaBoji
7

Cand am iesit din masina ,eu fiind obisnuita sa imi iau doar ghiozdanul si sa plec cu mama,am mers spre scoală,care era peste drum. Era multa lume,ea fiind o scoala mare, tata,era deja de mult plecat,eu cu mama,am mers aproximativ 1 km pana la scoala,iar... iar fix cand am intrat pe tropietatea scolii,mama:

-Vaaai.. mastile!

Eu,,no si dai si fugiti"eram in sinea mea.

Tata era deja departe taaaaare de unde eram noi,iar mama si-a dat seama de asta abea cand i-a venit in minte sa-l sune pe tata.

-Eu v-am spus de acasa sa nu uitati de masti ametite mici! Ii striga tata mamei la telefon.

Atunci,tata isi schimba ruta si se intoarce dupa noi si n e a dat mastile.

Si toate asta ca sa aflam ca MASCA NU ERA OBLIGATORIE!

sper ca e bine si ca te am ajutat ;()


ricasecuianu1957: este ok dar aștept și alte răspunsuri
Alte întrebări interesante