Limba română, întrebare adresată de giorgiana1067, 8 ani în urmă

Scrie un text de patru șase enunțuri care să prezinți cățeluși pe care îl ai sau ți-ai dori să îl ai.Te poți ghida după întrebări de mai jos. De ce iubim cățeii ?Cum îl cheamă ori ai dori să îl cheme? Cum arată cum ai vrea să arate ?(culoarea blăniței, forma urechilor, privirea ,codița) Cum te porți ori cum tevei purta cu el ?De ce?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaelamia72
1

Explicație:

Iubim caietii deoarece ei sunt cei mai buni prieteni care ii poate avea omul,sunt foarte ascultători si cuminți. As dori sa am un cățel pe nume Nero. Sa aiba culoarea alb cu negru,urechile sa fie ascuțite,privirea sa fie blândă si codita sa fie mica . Ma voi comporta cu el ca un stapan ca la carte. O sa il hranesc ,spal si il voi scoate afara de cate ori e nevoie ,deoarece il iubesc si imi plac animalele. Nu vreau sa neglijez un animal si sa imi bat joc de el ,altii ar dori unul si nu au.

sper ca te am ajutat ❤️

Răspuns de andreutzaboto
1

Răspuns:

Câinele pe care mi-l doresc.

Eu iubesc foarte mult câinii pentru ca sunt niste ființe jucăușe si drăgălașe.Dacă aș avea un câine, l-aș numi Otto. Mi-ar place sa aiba culoarea blăniței maro cafeniu, forma urechilor sa fie drăgălașă fel ca si privirea, iar codița sa fie scurtă. M-aș purta foarte frumos cu el,de exemplu l-aș scoate la plimbare in fiecare zi si m-aș juca cu el mereu. Nu trebuie sa te porți urât cu niste fiinte atat de dragalase pentru ca nu sunt niște jucarii,sunt doar niste fiinte mici.

Sper ca este corect.Spor la scris!

Alte întrebări interesante