Limba română, întrebare adresată de munteanualc, 8 ani în urmă

Scrie un text de sase propoziti in care sa raspunzi la urmatoarele intrebari:unde ai fost in excursie?,cu cine ai calatorit?,ce panouri de avertisment ati intalnit la locurile vizitate?,ce informatii ofera cele doua panouri de avertizare?,ati respectat indicatiile oferite de panourile de avertizare?,ce invatatura ai desprins din aceasta excursie?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marinicapetre
6

Răspuns:Intr-o zi de vara,am mers la Gradina Zoologica,alaturi de mama si sora mea.

Acolo am observat doua panouri de avertizare,lângă cușcă ursilor.Unul spunea:Nu hrăniți animalele!,iar altul :Nu va apropiați de gard!.Ne-am adus aminte de cate lucruri periculoase se pot întâmpla,si astfel am respectat cele doua advertismente si am plecat observând deținătorul gradinei certând un copil ce hrănea maimutele.

Învățătură este:Avertismentele sunt pentru a le respecta,si daca nu ceva rău ti se poate întâmpla!


vulpea63: Te-am ajutat ?
vulpea63: La comentariul meu?
marinicapetre: Îmi pare rau, dar ea\el a zis 6 propoziti, nu 9.
Răspuns de vulpea63
1

EXCURSIA

Într-o dimineață călduroasă de vara eu și părinții mei am plecat intr-o excursie .

Am mers la cinema prima oară unde am văzut un afiș pe care scriea ca nu avem voie sa vorbim în timpul filmului .

După ce s-a terminat filmul am urcat în masina și am mers la muzeu . Acolo erau mai multe afișe dar unul dintre ele era un X pe on cerc portocaliu . Înainte sa ieșim am întrebat ghidul ce este cu acel afiș iar el Mi-a spus ca am o întrebare foarte buna deoarece nimeni nu mai întrebase pana acum . Acel afiș ne arata ca nu avem voie sa atingem acele lucruri deoarece sunt foarte fragile .

Am ajuns acasă și I-am spus totul fratelui meu mai mic iar eu I-am spus sa tina minte tot ce I-am spus deoarece poți sa uiți sa sa strici lucruri foarte prețioase.

A fost o mini excursie extraordinara!!

Sper ca Te-am ajutat !!


vulpea63: Poți sa îmi dai coroana
Alte întrebări interesante