Limba română, întrebare adresată de Srhioana, 8 ani în urmă

scrie un text de zece propozitii in care sa folosesti urmatoarele cuvinte dar, iar, sau,nu, numai , cu atat mai mult, copiii, sa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
22

A inceput scoala dar inca nu mi-am revenit dupa vacanta de iarna. Temele au inceput iar sa imi dea batai de cap. Nu mai am timp liber si simt o nostalgie puternica dupa zilele de sarbatoare din vacanta. Cu ata mai mult cu cat afara a inceput din nou sa ninga. Copiii mici au iesit la sanius iar eu stau si fac teme! E cumplit! Numai gandul ca voi lua premiul intai ma anima sa invat si sa concurez cu colegii mei. Cu chef sau fara chef, incep incet sa-mi revin , scoala    imi va aduce si multe bucurii .


geo880: ms
geo880: mult
Răspuns de denisa2225
17
Astăzi este Ziua mamei de naștere. Eu i-am dat în dar o rochie iar tata o carte. Mâine va veni bunicul sau bunica. Nu știm sigur cine va veni exact. Mătușa spune că va veni numai peste 15 zile. Dar unchiul cu atât mai mult decât 15 zile.
Mama este mândră că este alaturi de copiii ei. Mai ales de ziua sa. In final, ne-am simțit bine alaturi de cei dragi și am sărbătorit împreună.

denisa2225: Scuze, am uitat-o pe ultima ; Indiferent daca eram toti sau nu.
Alte întrebări interesante