Limba română, întrebare adresată de omegai, 7 ani în urmă

scrie un text descriptiv subiectiv de minimum 150 de cuvinte despre persoana draga​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de victoriatrifan
3

Răspuns:

Pls coroanaaa, puncte și inimi. Sper ca te am ajutat!!

Explicație:

Bunica

Bunica mea îmi este cea mai draga persoana de pe pământ. Bunica mi a fost tot timpul alături mi a fost sprijin și mi a fost adeseori mana mea dreapta.

O iubesc enorm pe bunica, este blonda/bruneta, are ochii /albastri/verzi /căprui, poarta/nu poarta ochelari, este inalta/scunda,are.... Ani și numele ei este......

Bunica îmi este ca a doua mama, este îngerul meu păzitor m a iubit nespus de mult, de mica, si ceea ce ma bucura cu adevărat, fiind mandra de acest fapt, ii port numele.

Sunt împlinită deoarece ea încă îmi poate fii alături. La fel și bunicul.

Alături de bunica am făcut tot felul de activități,:am gătit, ne am jucat diferite jocuri, ne am uitat la tot felul de filme și seriale, m a ajutat sa înțeleg mult mai bine anumite lucruri și tot felul de activități. Eu și cu bunica avem și ceva lucruri în comun, amândurora ne plac foarte mult animalutule, bunica are un grajd întreg cu animale, dar, si pe langa acestea are doi câini și o pisica.

Părerea mea este ca o bunica este ce a mai depret comoara a unui om. Este persoana cea mai draga mie.

Sper ca te am ajutat, daca consideri ca am scris prea mult poți scrie ideile care îți plac ție cel mai mult. Plsss puncte, coroana și inimii.


haucaana0: ms
Alte întrebări interesante