Limba română, întrebare adresată de potircaflorentina, 7 ani în urmă

scrie un text despre casă din copac ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dumitrasdariadenisa
0

Răspuns:

La căsuța din copac a prietenei mele totul părea ireal. Nu mai avusesem parte de așa ceva. Mă gândeam ce norocoasa este ea cu așa ceva..

Înăuntru totul era vopsit în roz și alb iar peste tot atârnau jucării și păpuși de toate felurile posibile. Iar în mijlocul căsuței era un covoraș alb, pufos, pe care se afla o măsuță mica, alba, cu patru scaune din lemn. Pe măsuță se aflau niște ceșcuțe de porțelan, pictate manual, cu floricele roz și albastre, de ceai. Iar micuța bucătărie îmi plăcea mult de tot. Avea un frigider micuț cu băuturi naturale și alte gustări variate.

Dupa ce mi-a prezentat căsuța a venit timpul să ne jucăm cu păpușile. Eu mi-am ales cea mai frumoasa papusa Barbie și am îmbrăcat-o cu o fustiță neagră și o bluziță ca de catifea, roșie. Prietena mea și-a ales si ea o păpușă Barbie, ca și a mea de frumoasa și a îmbrăcat-o cu o rochie colorata. Ne-am inventat povestea și detaliile și ne-am jucat pana seara.

Când a venit timpul să merg acasă, am îmbrățișat-o și mi-a spus că mai pot veni la ea, oricând.

Sper că îți place! Succes la școală!

Răspuns de ianis455
0
Casa din copac
Intr-o zi faina de vara eu și prieteni mei am fost la pădurice sa ne ajutam da vatea ascunselea dar din pacate erau prea mulți copii in parc pt a ne juca .

Am gasit un loc foarte spectaculos și foarte gol de copii am început sa ne jucam pe acolo ,pana nea venit ideea sa ne construim aici o casa de copac .Am început sa aducem uneltele necesare , si am început sa o construim la cât de mici eram peste cat va timp terminam si casa din copac înainte sa plecam sa auzit un zgomot înfricoșător am plecat câte , ai zice tu de repede de acolo . A doua zi ne-am întors si. Ne-am decorat casa din copac cum am vrut noi .
- Maria , du-te si ceva beteala sa punem pe aici . Zise Ana
-Ana hai ca acum ma duc zise Maria
-No du-te repede pana nu se face seara
-bine hai ca ma duc repede
Maria plecase după beteala dar din pacate na gasit de culoarea acea si a luat verde si niște luminițe sa punem in casa sa decoram .

Am plecat de acolo cu gândul ca am facut cea mai frumoasa casa din copac .si am ajuns acasa si le-am spus părinților ce am facut noi aceste doua zile .

SPER CA TE AM AJUTAT !
Alte întrebări interesante