Limba română, întrebare adresată de ajdsbbabaanna, 8 ani în urmă

Scrie un text despre impresiile tale cu ocazia unei călătorii într‐un loc pe care nu‐l cunoșteai​


adresaana: Nu știm pe unde ai fost.. Spune tu un loc, și noi încercăm să te ajutăm cu textul :).
ajdsbbabaanna: salina Turda

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adresaana
3

Salina Turda

Am avut recent ocazia de a merge la Salina Turda, un loc de care auzisem multe lucruri frumoase, dar pe care nu-l văzusem niciodată.

Primele impresii le am din parcarea Salinei: foarte aglomerată, multă lume care se ducea în toate direcțiile, printre mașini, pe lângă chioșcurile cu fast-food și suvenire. Am găsit cu greu un loc de parcare și eram un pic nervoși și nemulțumiți de slaba organizare.

Apoi am luat bilete și ne-am mai liniștit, așteptând cu nerăbdare intrarea în Salină.

Am pornit pe culoarul lung care duce spre intrare, apoi am coborât niște trepte din lemn care ne-au dat ceva emoții, fiind foarte alunecoase. Am străbătut apoi un tunel îngust, drept, săpat în sare, extrem de lung și plictisitor.

La capătul tunelului era intrarea în salina propriu-zisă. Și da, abia atunci mi-am dat seama cât este de spectaculoasă! Am uitat de toată plictiseala de până atunci și ne-am oprit să admirăm sala mare a salinei de sus. La coborâre am făcut multe fotografii.

Odată ajunși jos, ne-am plimbat, am luat o gustare, ne-am dat în roată și apoi am coborât la lac, unde plănuiam să mergem cu barca.

Foișorul era foarte spectaculos, cu toată sarea care se prinsese pe lemn. Nu am mai văzut niciodată așa ceva și mi s-a părut extraordinar. Am făcut și aici multe fotografii.

La plecare, am refăcut tot drumul înapoi, dar culoarul acela lung nu mi s-a mai părut la fel de plictisitor. Cu siguranță, dacă voi mai avea ocazia, voi mai reveni la Salina Turda, deoarece mi-a plăcut foarte mult!

_____________

Recomandare:

Folosește această compunere ca sursă de inspirație. Încearcă să o personalizezi după propriile tale impresii, adăugând detalii interesante pentru tine. Nici Brainly, nici profesorii nu susțin plagiatul și temele copiate mecanic de pe internet. Mult succes!


ajdsbbabaanna: ms mult
adresaana: cu drag
Alte întrebări interesante