Limba română, întrebare adresată de liliana1979, 8 ani în urmă

Scrie un text despre o călătorie imaginară.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nastasemarian19
34
Calatorie in timp
  Demult imi doream sa aflu viitorul si trecutul. Desigur, asa si stiam, ca acest lucru este imposibil. Dar nu e asa. Poate ca in realitate nu pot calatori in timp, dar in vise se poate.
  Totul s-a intamplat intr-o noapte linistita. Afara totul era luminat de razele soarelui prin luna. Se vedea totul. Cat stateam eu in pat, tot ma gandindu-ma la ce poate sa-mi daruiasca viitorul si trecutul, aflandu-l mai bine, am adormit bustean. Deodata, am simtit cum in mine a intrat un fuger visator Acest fulger mi-a dat niste aripi de vultur, cu care pueam sa aflu tot ce se va intampla in viitor. De la inceput, am vazut cum voi termina scoala. Am am vazut unde, cand si cum imi voi intalni prima dragoste. Era uimitor. Totul parea de parca ar fi fost real. Mi-am vazut viitorul. Am aflat ca voi avea o profesie frumoasa, cati copii voi avea si alte date foarte interesante din viitor. 
  Dar nu stiu cum de s-a intamplat, ca am fost foarte tare tras in urma. In acel moment, mi s-a parut ca timpul se intoarce inapoi. Am intrat in portile trecutului, care erau din fier gros, aveau lacate, nimeni nu putea sa intre acolo si sa-l intoarca. Dar, daca eram in vis, eu am reusit. Fiind mic, am intrat pe dedesubtul portilor. Tot ce vedeam era in alb-negru. Zburand pe acolo, am vazut tot ce s-a intamplat pana la nasterea mea. Dar nu am stat mult timp, si de parca am fost tras de doua magnete din parti diferite. Aceste magnete se luptau pentru mine. Unul voia sa vin in viitor, altul ma dorea in trecut. Dar, dupa proverbul "Cand doi se bat, al treilea castiga", aripile mele s-au desprins de mine. Am cazut inapoi in corpul meu care dormea, adica in prezent. Atunci eu m-am sculat, deoarece era 07:00. 
  Acest vis il voi tine minte pentru toata viata mea. Acesta macar mi-a aratat cateva idei din trecut si viitor.
Răspuns de antoniamaria4
57
Călătorie in spațiu
Intr-o seara , am visat ca am ajuns in spațiu , pe planeta extratereștrilor , acolo toate lucrurile erau verzi , am văzut și Extratereștii cu care m-am împrietenit .
Acolo am ajuns cu o racheta care avea viteza luminii , in 5 minute am ajuns in spațiu .
Nu am stat foarte mult acolo însă mi-a plăcut foarte mult !
As vrea sa vizitez planeta extraterestilor și in viața reala !
Sper ca te-am ajutat cu ceva
Alte întrebări interesante