Limba română, întrebare adresată de bubulik, 9 ani în urmă

scrie un text despre o fapta buna pe care ai facuto

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de patrypatry2
21
Intr-o zi , mama m-a pus s-a ma duc s-a iau paine. Drumul nu era nici foarte lung nici foarte scurt. In drum spre brutarie am vazut un caine care era ranit la un picior. Mi-a fost mila de el asa ca am lasat painea si am decis sa il iau acasa pentru al duce la veterinar. Acasa i-am spus mamei ca trebuie dus la veterinar. Ea a zis ca vom merge imediat . Asa a fost (dupa 10 minute am si plecat) .Ajunsi acolo doctorul a spus ca nu este foarte grav. L-a pansat bine si ni l-a inapoiat. Eu i-am spus mamei ca nu trebuie abandonat si ca trebuie pastrat. Chiar daca mai aveam 2 caini , ne-am mai ales cu unul. Toata familia a fost bucuroasa de venirea unui nou membru in familie . Numele cainelui a fost Bluffy.
Sper ca te-am ajutat !!! :þ
Răspuns de riosanuiulia
8
   Porumbelul
  
  Intr-o zi, eu si prietena mea, Oana mergeam la magazin.
  Deodata, a aparut un pui de porumbel care nu putea sa zboare. Eu l-am luat acasa si l-am pus intr-o colivie veche. A baut apa, dar nu a mancat si a trebuit sa-i dam grau pe cioc.
  Dupa un timp, s-a saturat si l-am lasat putin liber, prin curte. Incearca sa zboare, dar nu reusa.
  Acelas lucru il faceam mereu cand prietena mea venea pe la mine: hraneam porumbelul si apoi il lasam sa exerseze zborul.
  Peste cateva zile, pasarea se simtea mai bine, incepuse sa manance singura si era mai vioaie.
  La scurt timp dupa aceasta, puiul de porumbel a inceput sa zboare chiar bine si a plecat de la persoanele care l-au ingrijit atata timp, dar o data pe saptamana venea si ne saluta.


riosanuiulia: Iti place?
patrypatry2: Mie imi place . E draguț !!
riosanuiulia: Ma bucur. Aproape tot ce am scris este adevarat.
patrypatry2: Aproape
patrypatry2: si la mn
patrypatry2: bn cainele nu era ranit dar merge
patrypatry2: si inca il mai am
riosanuiulia: Da. Aproape. Defapt, prietena mea a luat porumbelul acasa, pentru ca eu nu aveam voie, si porumbelul a murit, nu a trait. La tine ce nu a fost adevarat? Sa stii ca si a ta a fost foarte frumoasa.
patrypatry2: ms
patrypatry2: la mn cainele nu era ranit doar l.am gasit pe strada si l am adoptat
Alte întrebări interesante