Limba română, întrebare adresată de Jixi, 8 ani în urmă

Scrie un text despre un nor 20 randuri repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de magdalenawad05
1

Intotdeauna mi-am dorit sa pot zbura, dar nu asa cu aripi cu o fac pasarile si auzind eu ca daca iti pui o dorinta la 12 noaptea ti se implineste intr-una din nopti am stat treaz si m-am gandit sa imi doresc un norisor pufos care sa ma duca unde imi pofteste inima. M-am asezat in pat si am adormit cu gandul la norisorul meu dragalas.

Dimineata cand am deschis ochii, m-am ridicat sa ma intind ,asa ca sa imi inghit galbenusul, am simtit ceva pufos si moale. Cand ma uit era dorinta mea implinita, un norisor alb.

-Unde vrei sa mergi, copil frumos?intreaba norisorul.

-Vreau sa vad muntii stancosi, dealurile impadurite, campiile pline de lanuri aurii, apele noastre albastre si sa zbor alaturi dd pasarile care umplu cerul.

-Dorinta iti este implinita!

Si asa am vazut toate frumusetile tarii noastre si spre seara, in asfintitul soarelui, am ajuns acasa fericit de cate vazusem intr-o zi si am adormit.

Iata ca dorintele se implinesc.



Răspuns de Starshiphelp
1
A fost odata ca niciodata un nor de o culoare roz .Acesta iși dorea sa fie un nor obisnuit dar el nu stia cat de special este deoarece toti radeau de el fiind ca era rog.
Intr-o zi o furtuna mare a venit peste Nor iar acesta a cazut mai jos loc de hnde putea fj vazut de oameni .
La inceput acesta credea ca oameniivor rade de el dar acesta a ajuns cel mai faimos nor dintre toti doar in cateva zile .Asa a realizat norul cat de special este .Sper ca te-am ajutat scuze daca am greseli de scriere

Starshiphelp: Era roz
Jixi: da
Alte întrebări interesante