Limba română, întrebare adresată de DinamQ123, 9 ani în urmă

Scrie un text despre vacanta de vara,de 30-40 de cuvinte,in care sa folosesti cel putin de 3 ori familia lexicala a cuvantului copil.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
 Am o copilarie foarte frumoasa .Pentru mine vacanta de vara inseamna bucurie,mare ,razele soarelui care imi incalzeste sufletul.
Sunt un copilandru fericit cand inot in valurile inspumate ale marii,cand fac castele de nisip si cand ma bronzez la soarele stralucitor.Ma alint copilaros pe langa parintii mei si merg in parcul de distractii unde imi place sa ma dau in carusel ,sa conduc masinute ,sa simt ca sunt un copilas iubit si alintat.Vreau sa copilaresc pana la adanci batraneti ,viata de copil este foarte frumoasa si sincera.
Răspuns de Geanina009
1
                                            O vacanță de vară distractivă
-Eu sunt Alex și am avut o vacanță de vară  foarte frumoasă, hai să vă povestesc:
Eu cu mama, tata și fratele mai mic am plecat la mare pentru vacanța de vară.
Noi ajunsem acolo foarte repede (așa ni se părea nouă copiilor).
Când ajunsem acolo ne instalasem într-un hotel foarte elegant. Camera noastră era vecină cu, camera a doi copii (normal că acei copii au venit la mare cu părinți). Eu cu fartele meu mai mic am ieșit afară și am stat pe nisip, trecuse freo 10 minute decând stăteam pe nisipi deodată se auzea o voce de copil care striga după ajutor atunci l-am luat de mână pe fratele meu mai mic și ne-am dus la salvamar și i-am  spus despre copil  el cu nedumerire pe față a spus să-i arătăm unde este atunci i-am arătat el s-a băgat în apă și a salvat copilul atunci în momentul acela eu și faretle meu ne gândem să devenim salvamari.
După ce scoate copilul afară din apă salvamarul vine la noi și ne mulțumește că -am spus atunci noi ne-am simțit eroi.
După se făcuse seară și ne-am dus în cameră.
Chestia neștută era că, copilul salvat de noi (într-un fel) era fratele mai mic al vecinilor noștri duipă ce aflasem ne împrietenisem și până s-a terminat săptămâna am stat împreună.


Sper că te-am ajutat, dacă vrei poți să o faci mai scurtă.
Alte întrebări interesante