Limba română, întrebare adresată de Rebeca1209, 8 ani în urmă

Scrie un text din1000-150 de cuvinte cu titlul,,Se apropie Crăciunul".

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Medus
2
In sfarsit, a venit iarna. Anotimpul perfect. Decembrie este luna mea preferata pentru ca este Craciunul. Da, se apropie cu pasi repezi sa ne bucure sufletele. Deja se simte mirosul cozonacilor, al sarmalutelor cu mamaliga si al portocalelor pe care parintii le decojesc, dand o atmosfera aparte.
In plus, o sa ninga, zapada asternuta ne va bucura pe noi, copiii. Vom sta toata ziua in zapada si ne vom juca. Se simte atmosfera Craciunului. Casele sunt impodobite, bradutii deja sunt facuti. Tot de lipseste este Mos Craciun. Cu siguranta va veni si de data aceasta, ca in fiecare an si ne va bucura pe toti cu cadourile mult dorite. Cracinul- sarbatoarea perfecta, care aduna toata familia la cina de Craciun si ne bucura pe toti. Se apropie si il asteptam cu nerabdare. 
Răspuns de kiki666
0
Se apropie Crăciunul. De unde știu asta? Pai stati sa va spun. In primul rând apar portocalele și odată cu ele și mirosul lor plăcut, oamenii încep sa-și împodobească bradul și casele, începe sa ningă și toată lumea intra in vacanța. Copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun sa le aducă multe daruri. Femeile fac cozonaci și multe prăjituri. Copiii merg la colindat și la săniuța iar toată lumea e in zarva mare sa cumpere cadouri și mâncare.
Crăciunul este o sărbătoare specială și merita trăită din plin!
Alte întrebări interesante