Studii sociale, întrebare adresată de bobocvirginica74, 8 ani în urmă

Scrie un text format din 7-9 enunturi in care să prezinţi de ce const deri ca esti o persoana responsabi. Pentru aceasta, vei avea in vede re următoarele cerinte a. sa mentionezi cel putin trei fapte bune pe care le faci b. så precizezi cel puţin trei trasaturi morale care te reprezintă (exem plu sinceritate, respect, bundtate modestie etc.); sa te incadrezi in numarul de enunturi indicat: sa gasesti un titlu potrivit sa scrii corect, respectand semnele de punctuarie.​


nelutbutu: buna

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de delidaniela12
40

Răspuns:

Ma consider o persoana responsabilă deoarece imi place sa ofer oamenilor putin ajutor la ceea ce fac de ex:cand merg la bunica o ajut la coacerea colacilor,cand vad pe cineva cu necesități speciale in autobuz ii ofer locul,vara aceasta mi-am ajutat finii la culegerea meselor coapte din livadă.am observat la mine ca sunt cat de sinceră posibil si ma regăsesc prin hărnicie,nu imi place sa ma laud cu ceva ce ceilalți colegi nu ii au,ma consider si o persoana modestă și respectuoasă ,imi place sa respect si sa fiu respectată!

Explicație:

sper ca te-am ajutat nu mas supara daca ai da si coroană


bobocvirginica74: mulțumesc
delidaniela12: cu placere
delidaniela12: a si inca cv la culegerea meselor nu a meselor iartă-mă da r e auto corectorul
delidaniela12: merelor *
delidaniela12: ahh
nelutbutu: mulțumesc chiar mai ajutar enorm fara tine nu cred că mai puteam să-mi fac lecțiile
delidaniela12: mersi chiar apreciez asta
nelutbutu: cuplacere
Utilizator anonim: asta nea dato tema de vacanta și dacă nu erai tu eu luam 4 DIRECT IN CATALOG!!! îți mulțumesc enorm pt ajutor!!
delidaniela12: cpl
Alte întrebări interesante