Limba română, întrebare adresată de giuliadascal4771, 8 ani în urmă

Scrie un text format din cel puţin sapte enunturi, cu titlul O călătorie in spatiu. Foloseste, ca sprijin, intrebarile de mai jos. Introducerea: Când pleci? Cu cine pleci? Unde pleci? Cuprins: Cum arată hainele tole? Ce surprize te asteapto? Ce descoperi? incheiere: Cum se sfârşeşte călătoria? Ce simti?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yannis47
0

Răspuns:

O calatorie in spatiu

Explicație:

Am plecat in anul 2139 cu prietenii mei intr-o calatorie cu clasa pe marte. Doamna profesoara ne-a spus ca acolo vom vedea niste persoane faimoase si sa fim cuminti daca vrem un autograf.

Eram imbracat cu un tricou bej, niste pantaloni cargo, o sapca din prin mall si un ghiozdan cu tot ce aveam nevoie.

La imbarcare m-am asezat cu prietenul meu Mihai, el mi-a aratat noul lui telefon iphone xs max pro 40 pe care i lau luat parintii lui. Era timpul ca sa ne urcam in racheta pentru a pleca spre marte. Dupa 1 ora am ajuns pe marte. Acolo ne-au intampinat niste suplinitori care ne-au dus la un oarc de distractie unde erau si niste persoane faimoase de care imi placeau de exemplu Jhonny Reynolds care mi-a dat un autograf. Pentru restul zilei ne-am jucat si ne-am distrat in acel parc spatial.

Cand am ajuns inapoi pe pamant ma simteam foarte fericit de momentele petrecute pe marte. Mi-as dori sa mai merg acolo in viitor.


giuliadascal4771: ce lunga este dar mersi
yannis47: zicea minim 7 enunturi si sa fie un fel de compunere
giuliadascal4771: ok
Alte întrebări interesante