Limba română, întrebare adresată de stefanescugilda35, 8 ani în urmă

scrie un text in spatile punctate date , in care sa decri fotografia alaturata , asezand textul pe trei coloane si despartind corect la capat de rand​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de acatrineiandreea123
11

Familia

În familie de petrec mereu activități distractive, educative și în grup. Părinții organizează mereu aceste activități pentru dezvoltarea cunoștințelor și creativității copiilor. Dar desigur, de fiecare dată aceștia fac fotografii în aceste momente frumoase pentru a păstra acolo amintirile, intr-un album al familiei.

Cu toate acestea fiind spuse dacă ne uităm în imaginea alăturată observăm o fotografie cu toți membrii familiei. În fotografie sunt cei patru membrii ai familiei la apusul soarelui, ceva fabulos. Sunt cei doi copii împreună cu părinții lor. Este o poză care spune totul despre această familiei, faptul că sunt iubitori, puternici, creativi, uniți, buni la suflet etc. Mi se pare un lucru uimitor când îți dai seama cum sunt acești oameni dintr-o simplă poză.

Cu siguranță pe lângă această poză plină de iubire și pasiune mai au o mulțime de poze la fel de frumoase care îți încântă privirea atunci când le privești.

Sper te-am ajutat!


denisvasile88: ms
acatrineiandreea123: Cu drag!
Alte întrebări interesante