Limba română, întrebare adresată de Larisa21pavel87, 9 ani în urmă

scrie un text narativ cu inceputul :,,În dimineata aceia, urma sa inceapa o furtuna apriga, dar scufita rosie era hotarata. Nimic nu o putea impiedica sa ajunga la Alba-ca-zapada




daca sunteti draguti puneti verbele in paranteza 50 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

În dimineața aceea, urma să înceapă o furtună aprigă, dar Scufița Roșie era hotarâtă. Nimic nu o putea împiedica să ajungă la Alba-ca-Zăpada, prietena ei din copilărie.Se îmbrăcă deci cu un pardesiu impermeabil făcut de unchiul ei Croitorașul cel Viteaz și porni agale prin pădure când deodată apăru în fața ei Lupul cel Rău. Acesta era încălecat pe o motocicletă de 500 de centimetri cubi și avea pe el o haină de piele de culoare neagră. Lupul cel Rău, propuse Scufiței Roșie să meargă împreună la discotecă, dar aceasta refuză. Îl minți pe lup că bunica ei este bolnavă și se duce să-i ducă ceva merinde. După ce scăpă de Lupul cel Rău, Scufița Roșie ajunse în sfârșit la Albă ca Zăpada. Aceasta sta cu un iphone6 la ureche și mormăia ceva de neînțeles. Când o văzu pe Scufița Roșie, sări și o luă în brațe de bucurie și plecară împreună la un club de dans.


Larisa21pavel87: ms foarte mult
Utilizator anonim: uitai să pun verbele în paranteză , ți le înșir aici: urma, era hotărâtă,putea,să ajungă,se îmbrăcă,făcut,porni,apăru,era încălecat,avea,propuse,să meargă,refuză,îl minți, este bolnavă,se duce,să=i ducă,scăpă,ajunse,sta,mormăia,o văzu,sări,o luă,plecară.
Larisa21pavel87: ☺☺☺iti multumesc foarte foarte mult
Alte întrebări interesante