Limba română, întrebare adresată de blonda363, 8 ani în urmă

scrie un text narativ de 15 randuri in care sa pov o intamplare in viata ta de elev

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petro200474
3

Soarele trecea prin ferestrele mari, ajungand pana la mine, care scriam de zor la geografie. Era frumos afara, insa eu trebuia sa stau intr-o clasa sa ma pregatesc pentru olimpiada.

Eu si inca trei colegi eram alesii, asa ca saptamanal, timp de doua ore, stateam peste program . Dupa ce pregatirea s-a terminat, toti au iesit din clasa, mai putin eu, care stergeam tabla. Eram intoarsa cu spatele spre usa, asa ca nu am observat cand aceasta s-a inchis. Eu nu am bagat asta in seama, si dupa ce am sters tabla, am vrut sa ies din clasa, insa nu mai puteam, pt ca usa era blocata. Era târziu, iar in acea sala de clasa nu mai invata nimeni. Eram convinsa ca imi voi petrece noaptea acolo. Cu toate acestea am strugat de cateva ori dupa ajutor si dupa cateva secunde mi-a raspuns cineva. Se pare ca era profesorul meu de desen, indragit de toti elevii de altfel.

Acesta a spart usa cu un curaj incredibil si m-a scos de acolo. Ii sunt recunoscatoare si acum ca nu am fost nevoita sa imi peetrec noaptea acolo si ca parintii mei nu au aflat nici acum.

Alte întrebări interesante