Limba română, întrebare adresată de honispavel5115, 8 ani în urmă

. Scrie un text narativ de 150-200 de cuvinte, care să rep continuarea textului Bubico de I. L. Caragiale. n compunerea ta, trebuie: a) să respecţi succesiunea logică a evenimentelor; b) să precizezi două elemente ale contextului spați temporal; c) să ai un conținut adecvat cerinței; d) să respecţi limita de spațiu ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de avocado34
4

Într-o zi de vară, eu, împreună cu familia, underline am plecat la Busteni. Era pentru prima oara cand mergeam la munte. Eram atât de fericiti încât le-am pus fel si fel de întrebări părințiilor mei despre ce o să văd acolo si ce locuri o să vizităm.

m.Ajunsi acolo nu mi - a venit să cred ce vad: munti înalte, mănăstiri, cascade curgătoare, castele care mai decare mai frumoase. Pe care le-am vizitat pe rand si am fost tare încântat. Ziua se terminase și trebuia să sjungem acasă Asa că am pornit la drum. Nu trece, mult timp că ne apare un urs în fata masinii si eu atunci m - am speriat foarte tare. Parintii mei mi - au spus să ma liniștesc că totul o să fie bine. Nu trece da mult timp că ursul se dă la o parte, si ne-am continuat drumul.

A fost o zi minunată și de neuitat, alaturi de familia mea!

Alte întrebări interesante