Limba română, întrebare adresată de steriealexiavioletta, 8 ani în urmă

scrie un text narativ de 150-200 de cuvinte in care sa povestesti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei excursii la munte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roxy1806
1

Răspuns:

aici e compunerea, sper ca te-am ajutat :)

Explicație:

Intr-o zi de sambata, eu alaturi de familia mea am hotarat sa plecam duminica intr-o excursie la munte, deoarece saptamana ce urma era vacanta intersemestriala de o saptamana. Asa ca am inceput sa ne facem bagajele. Ne-am pus haine mai groase, pentru ca stiam ca la munte este mai frig, ne-am pus si cateva jocuri, lucruri de igiena si niste gustari pentru drum.

Dupa ce terminasem bagajele ne-am pus la somn, pentru ca ziua urmatoare trebuia sa plecam devreme spre munte. Eram foarte nerabdatoare sa ajungem la munte, pentru a ma arunca in zapada.

Duminica dimineata ne-am trezit la ora sapte si am inceput sa ne pregatim pentru drum. Tata a pus bagajele in portbagaj si am putut pleca la drum. Era foarte plictisitor pe drum, pana cand mama a inceput sa cante un cantec de drum, toti am inceput sa fredonam cantecul voiosi. Dupa cateva ore ajunsesem in sfarsit.

De abia oprise tata masina si eu zburdasem deja din masina, direct aruncandu-ma in zapada mare si stralucitoare. Dupa aceea ne am dus sa ne cazam la pensiune si am plecat la ski in acea dupa-masa.

Am stat toata saptamana acolo distrandu-ne, mi-a parut rau ca a trebuit sa plecam, dar ne-am facut niste amintiri extraordinare!


roxy1806: pot primi coroana pls?
steriealexiavioletta: Când imi apare
steriealexiavioletta: la franceza
roxy1806: Nu s tare buna la franceza dar incerc
steriealexiavioletta: ma ajuti?
roxy1806: arata mi si o sa vad daca stiu :)
steriealexiavioletta: e pusa intrebarea
steriealexiavioletta: dar la compunere zice o întâmplare
roxy1806: da, si eu am povestit o intamplare
steriealexiavioletta: ok
Răspuns de Amongus35
1

Explicație:

Poftim.Sper sa te ajute .Ți-am mai raspuns .

Anexe:
Alte întrebări interesante