Limba română, întrebare adresată de marianmnt2009, 8 ani în urmă

scrie un text narativ de 150-200 de cuvinte în care sa povești o întîmplare reală sau imaginară petrecute în timpul unei excursii la munte la

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deeea06
3

Răspuns:

Este o zi racoroasa si frumoasa de toamna,iar eu alaturi de colegii si de doamna diriginta suntem intr-o excursie la munte.Ne-am decis sa mergem sa escaladam muntele si sa vedem frumusetea naturii.Cand ceilalti inaintau,eu si prietena mea Diana ne-am oprit ca sa admiram o floare frumoasa.Dupa ce am admirat acea floare,am vazut cu groaza ca am fost lasate in spate si ca nimeni nu ne-a asteptat.Ea s-a panicat,dar eu am incercat sa vad partea plina a paharului.

-Nu te panica!Cel mai probabil se vor intoarce tot pe aici,asa ca trebuie doar sa-i asteptam!

In urmatoarea ora ne-am plimbat prin zona si am fost atente la fiecare persoana care trecea pe acolo,ca sa vedem daca e cineva din grupul nostru.Cand acestia s-au întors ne-au certat pentru ca nu am stat alaturi de ei,dar ne-au iertat repede.A fost o experiență de groaza dar in acelasi timp amuzanta.

sper ca ai cate cuvinte iti trebuie si ca e buna.

Răspuns de lory4897
2
Iarna trecuta am avut parte de o experienta foarte frumoasa. Am fost la munte, alaturi de familia mea, si am vizitat o multime de obiective turistice. Cel mai mult mi a placut atunci cand am fost la Lacul Sfanta Ana si Tivonul Mohos din judetul Harghita. Este un loc foarte frumos unde poti medita la marginea apei, sa citesti o carte sau pur si simplu sa admiri incantatoarea priveliste pe care natura ti o ofera. Este un loc special pentru mine datorita faptului ca mi am facut cativa prieteni cu care tin legatura chiar si in prezent. M am distrat de minune impreuna cu familia mea si cu siguranta vom merge si iarna aceasta!
Alte întrebări interesante