Istorie, întrebare adresată de patriciapatroi3, 7 ani în urmă

Scrie un text narativ de 150 și 170 de cuvinte în care să relatezi o întâmplare imaginară la care ai luat parte profesorul Ștefănescu și elevii clasei a III a.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de painuzumaki74
2

Era o dimineață frumoasă de primăvară și eu, profesorul Ștefănescu, împreună cu elevii clasei a III-a, ne-am pregătit pentru o excursie la grădina botanică din oraș. Ne-am încărcat cu merinde și aparate foto, apoi am pornit entuziaști spre destinație.

La sosirea noastră, am fost întâmpinați de ghidul grădinii, care ne-a arătat cele mai frumoase flori și plante. Copiii erau încântați să vadă atâtea culori și forme diferite. Am stat de vorbă despre importanța biodiversității și rolul plantelor în mediul înconjurător.

După ce am explorat grădina, am decis să facem o pauză de prânz în parcul din apropiere. Era o zi caldă și soarele strălucea puternic, așa că ne-am așezat pe iarba proaspătă și am mâncat sandvișurile noastre. Copiii au jucat și au alergat prin parc, iar eu am profitat de această oportunitate pentru a le face câteva întrebări despre ceea ce au văzut și învățat în timpul excursiei. Erau atât de entuziasmați să împărtășească cunoștințele lor și am fost impresionat de cât de mult au înțeles.

După ce ne-am odihnit, am decis să explorăm parcul împreună. Am găsit un lac mic și am decis să ne uităm la pești. Copiii au fost încântați să vadă atâția pești diferiți și să afle mai multe despre ei.

În cele din urmă, am decis să ne întoarcem acasă. Era o zi minunată și copiii erau foarte obosiți, dar încântați de tot ceea ce au văzut și învățat.


alexandrualexandra79: j3h4u
Alte întrebări interesante