Limba română, întrebare adresată de cioleasimona34, 8 ani în urmă

Scrie un text narativ, de minimum 150 de cuvinte, în care să surprinzi o experiență trăită în timpul unui joc în aer liber. Vei insera în textul realizat de tine o secvență descriptivă și una explicativă.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fgyuhhreewsfgyt
3
Într-o luni, mergeam afara sa ma joc cu prieteni, soarele strălucea și ardea făcând o căldură inimaginabila. Prietenii mei aduseseră o minge cu care aveam de gând sa jucam fel de fel de jocuri, Maria,striga după mine:
-Raluca, Raluca vino sa te joci cu noi, te așteptăm aici de vreo 20 de minute.
-Acum vin!Strig eu de la acel semafor care se făcuse rosu.
Însă când ajung fix la intrarea parcului, o piatra îmi apare sub piceoare și ma înpiedic, cad în vund:
-Aoleu Raluca ce amuzanta ești nici drumul nu-l vezi ha ha ha!
Întradevar fusese destul de amuzant însă nu este frumos sa radem uni de alți asa ca pentru a nu ma certa cu ei am început sa rad și eu:
Ha ha ha da chiar ca nu sunt foarte atenta.
Am început sa ne jucam puțin însă bezna întunecă ceru și se făcu curând noapte mama ma striga în casă, îmi iau la revedere de la prieteni merg acasă.
Răspuns de aghshshdhdusjjsjsjsj
0

Răspuns:

La fotbal

Era o zi frumoasă de vară. Eu și prietenii mei eram afară cu scopul de a ne juca un meci de fotbal

După ce echipele au fost stabilite am început jocul. Toți eram încrezători că vom câstiga. Echipa adversă conducea cu 3 -1 .

Atunci , un băiat pe nume Alexandru a luat mingia de la alt băiat și în drum spre poartă a alunecat pe mingie și și-a spart capul . După, ne-am dus la el , spunându-ne să il ajutăm să meargă acasă că nu mai vrea să se joace. Bineî țeles că am facut acest lucru, iar mama lui l-a pansat și în câteva zile s-a vindecat

Alte întrebări interesante