Limba română, întrebare adresată de Patriciaabcde, 8 ani în urmă

Scrieri un text din cinci enunțuri alegeți voi titlul pe care îl doriți dintr aceste trei va rog frumos nevoie urgent ... ( Ex 15 ...

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de liliagarstea
1

Răspuns:

PRIMĂVARA ÎN PĂDURE

Razele blande ale soarelui, luminau padurea dandu-i un aer cu totul si cu totul deosebit, facand verdele proaspat al copacilor sa arate ceresc. Vantul lin si cald, ce din cand in cand mai lua la joc frunzele copacilor, mirosul sublim, iarba verde si stralucitoare ce a acoperit pamantul ca o mantie, cantul melodios al pasarelelor, animalele ce se zbantuie vesele prin padure, sunetul apei cristaline de izvor. Toate astea, formeaza un peisaj ale uneia dintre primele zile ale primaverii.

Am inspirat imca odata adamc mirosul naturii, si am rasfoit inca o foaie a cartii, ce as putea spune ca e deprisos, fiind ca toate sunetele din padure, imi spuneau povesti pe care o carte nu le-ar putea avea niciodata.


liliagarstea: Cer iertare pentru greselile de scriere, si pentru unele idei parca de prisos . Daca nu iti place, sunt gata sa fac alta compunere si sa ti-o dau peste o ora sau cam asa :).
Alte întrebări interesante