Limba română, întrebare adresată de Sofikahehe, 8 ani în urmă

SCRIETI 1 eseu emotional din 7 prop. despre animale vagaboande!!!!!!!!!!! AJUTOR DAU COROANA DACA E BUN

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dia070809
1

Răspuns:

Întotdeauna am crezut ca animalele vagaboante nu sunt numai niște animale care nu au suflet și locul lor este pe strada, păduri sau orașe în general pana într o zi când mama a vrut sa mergem într o mica vizita la bunici.

Eram pe drum. Bunicii mei stăteau numai 10 minute de mers cu mașina de la noi de acasă, deci nu era mare lucru. Chiar dacă erau numai 10 minute, cum am stat în coloana s au făcut 30 de minute. La un moment dat vad pe lângă strada un câine, vagabont, ce era lovit de 2 copii din cauza ca acel câine s a apropiat de cei 2 copii și s au simțit amenințați. Îmi părea totuși rău că un animal era lovit din cauza unui comportament fără sens, asa ca i am cerut la mama voie sa ma lase sa ma duc sa ii alung pe acei băieți. Când m am apropiat de cei 2 copii s au speriat de mine și au plecat în fuga spre casele lor pentru ca eram dublu fata de ei la înălțime.

M am aplecat sa mângâi câinele pe cap, m am dus înapoi în mașină și am continuat drumul spre bunici. De atunci nu mai fac nici o diferență între animalele de companie, cu un trai de viata bun, și animalele vagaboante ce de abia au din ce trăii.

*s ar putea sa găsești greșeli gramaticale. Nu știu daca este corect dar sper ca te am ajutat! *


Sofikahehe: MERSII ACUSITI DAU COROANA
dia070809: mersi :)
Sofikahehe: Hello Vezi daca tia venit coroana :D
Alte întrebări interesante