Limba română, întrebare adresată de Larysa123, 9 ani în urmă

Scrieti 2 compuneri de 20 de randuri cu titlul "Vacanta de iarna" si "Sarbatorile de iarna". Ajutati.maaaa!!! Cine face primul compunerea ii ofer 50 pcte!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamariatimea
1
  ce frumos ca am scapat de scoala.am doua saptamani de vacanta in care sa ma distrez.
   ma pregatesc sa merg la sanius.imi iau sania si am pornit la drum.ajunsa pe deal ma pun pe sanie si urlu ,,partie ca scartaie''.dupa trei ore de sanius ma duc acasa maninc si ma pregatesc de culcare.a doua zi ma imbrac caci vom merge la patinuar.mam distrat foarte bine .dupa ce am terminat am mers la un restaurant sa mancam apoi mergem acasa.apoi ma pregatesc sa ma duc la o prietena si incepem a ne distra.am facut o petrecere in pijamale si neam distrat.neam uitat la filme de groaza,am mancat chipsuri,am ascultat muzica si la uram am dormit.cand a venit a doua zi am mers la bunici,unde mam intalnit cu vara mea si neam batut cu bulgari si am facut oameni de zapada.
  si asa miam petrecut vacanta de iarna.

     
Răspuns de MamaMare6
0
Este o zi de iarna. Norii au inceput sa cearna stelute argintii. Pe jos s-a asezat o mantie alba de omat cu mii de diamante. Copii se joaca pe campul de cristal, lasandu-se ademeniti de mirosul imbietor si cald de vanilie si brad. Il astepta cu multa caldura in inima pe Mos Craciun sa vina sa ne aduca daruri.
Alte întrebări interesante