Limba română, întrebare adresată de Mitruc, 8 ani în urmă

Scrieti 2 scrisori de dragoste (1 pagina in total) intre Veronica si Mihai Eminescu. Una destinata Veronicai din partea lui Eminescu si una destinata lui Eminescu din partea Veronicai

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rodicajurescu
2

             Pentru ca Mihai Eminescu si Veronica Micle au fost unici, noi doar ne putem da cu parerea cu privire la cam ce-ar zice ei, cu parfumul de-altadata, daca ar trai si-n zilele noastre... Deci:


                           Draga mea,


         Iti scriu acum pentru ca trebuie sa plec la revista si nu sunt foarte bine pregatit. Nu sunt foarte bine pregatit cu ce am de prezentat acolo si nici nu cred ca ma pot concentra. Exista o singura cauza, si tu stii asta: mi-e foarte dor de tine!

       Sa stii ca saptamana trecuta am compus o poezie de dragoste. Nimeni nu stie ca ti-este adresata tie! Azi o voi da la tipar si va aparea in revista de joi, daca, nu cumva, pana joi, se desfiinteaza revista... ca am auzit eu niste zvonuri...

      Cred ca saptamana viitoare voi putea veni din nou la Iasi. Sper sa ne revedem, draga Veronica! Sper sa stam mai mult impreuna, sa depanam amintiri dragi si sa mancam gogosi facute de mainile tale.

      Pana ne vom revedea, te sarut si te imbratisez cu dor si drag.

                 Mihai E.



                          Dragul meu,


     Am primit azi scrisoarea ta. Stii desigur cat am asteptat-o!

     Am citit-o cu nerabdare si m-am bucurat mult ca mi-ai scris o noua poezie. Crezi ca nimeni nu stie cui ii este adresata?

     Sa stii ca eu scriu in fiecare zi cateva versuri! Desi unele iti sunt adresate tie, as vrea sa le public, in orice revista, sa vada toata lumea cat imi esti de drag!

       Abia astept sa ne revedem, sa-mi citesti versurile si sa-mi spui ce parere ai!  

       Pana cand ne vom revedea, iti trimit o dulce sarutare.

             Veronica M.

     


Alte întrebări interesante