Limba română, întrebare adresată de Catalin221, 8 ani în urmă

Scrieti ce credeti ca poate sa piarda omul, daca se increde total in bogatie in 150 de cuvinte
Coronita​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bugadiana2009
1

Răspuns:

Dacă omul se increde in bogatie si faima va pierde familia, prieteni si toate rudele apropiate, deoarece el nu va mai avea nevoie de acestea o data ce va fi faimos pentru ca va avea atentia persoanelor necunoscute iar datorita banilor nu-i mai trebuie nimic.Banii îi va aduce fericirea.

Sperca te-am ajutat!Cam atat am de spus=)


marimay13: Daca omul se încrede în bogăția va pierde : prieteni ,familia si toate rudele nu bogăția aduce fericire ci iubirea ce o acordă familie.nu este sa crezi ca daca esti bogat esti fericit . Mai bine esti maturator si fericit alaturi de familie decat bogat ,supărat si singur
marimay13: *nu este bine sa crezi in bogatie
bugadiana2009: Corect
bugadiana2009: Mai bine sa fi sarac dar cu familie si prieteni
marimay13: da
Răspuns de tranquilxlifz
2

Răspuns:

daca omul se increde total in bogatie,el isi poate pierde tot ce are-prietenii,familia,sanatatea.Daca omul care nu stie pe ce sa-si cheltuie banii are o suma mare in mana,si care o cheltuie fara a se gandi,isi poate strica viata. Omul trebuie sa stie cum sa se foloseasca de bani,in alt caz,el poate cheltui banii oe lucruri nefolositoare primul timp,uitand de oamenii din jurul lui,iar in viitor,isi va da seama ca a facut o greseala mare.

Alte întrebări interesante