Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrieți Cum să facem să fim sănătoși în mediul nostru?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dmihai811
3

Răspuns:

În primul rând să constientizam că este nevoie sa ne schimbam stilul de viață și obiceiurile. Apoi sa ne evaluam aceste obiceiuri și sa vedem ce anume trebuie să schimbam si cum o putem face.

Iar apoi sa acționăm și sa ne implicam activ in protejarea naturii, sa ne educam și sa ii educam și pe ceilalți membri ai familiei, sa fim un exemplu în comunitatiile din care facem parte.

Schimbarea stilului de viață nu este atât de dificila pe cât am crede. Întotdeauna începutul este cel mai greu, primul pas este cel mai important, sa începi iar apoi totul vine de la sine și va fi din ce în ce mai ușor.

Iată câteva sugestii despre cum poți proteja natura:

Iată câteva sugestii despre cum poți proteja natura:1. Nu arunca la coșul de gunoi, în natură sau pe jos, deșeurile care sunt reciclabile, hârtie, carton, metal, sticlă, baterii, electrice, ulei uzat, recicleza-le.

Iată câteva sugestii despre cum poți proteja natura:1. Nu arunca la coșul de gunoi, în natură sau pe jos, deșeurile care sunt reciclabile, hârtie, carton, metal, sticlă, baterii, electrice, ulei uzat, recicleza-le.2. Ai grija de animale și plante, schimba-ti dieta, folosește produse care nu fac teste pe animale, protejează flora, multe specii sunt pe cale de dispariție.

Iată câteva sugestii despre cum poți proteja natura:1. Nu arunca la coșul de gunoi, în natură sau pe jos, deșeurile care sunt reciclabile, hârtie, carton, metal, sticlă, baterii, electrice, ulei uzat, recicleza-le.2. Ai grija de animale și plante, schimba-ti dieta, folosește produse care nu fac teste pe animale, protejează flora, multe specii sunt pe cale de dispariție.3. Protejează pădurile, defrișările masive afectează tot ceea ce ne înconjoară si pe noi, nu arunca gunoi în pădure și nu deranja animalele atunci când mergi la plimbare.

Iată câteva sugestii despre cum poți proteja natura:1. Nu arunca la coșul de gunoi, în natură sau pe jos, deșeurile care sunt reciclabile, hârtie, carton, metal, sticlă, baterii, electrice, ulei uzat, recicleza-le.2. Ai grija de animale și plante, schimba-ti dieta, folosește produse care nu fac teste pe animale, protejează flora, multe specii sunt pe cale de dispariție.3. Protejează pădurile, defrișările masive afectează tot ceea ce ne înconjoară si pe noi, nu arunca gunoi în pădure și nu deranja animalele atunci când mergi la plimbare.3. Nu risipi apa inutil, este una dintre cele mai importante resurse pe care le avem și de care depindem, fără apă nu exista viață.

Iată câteva sugestii despre cum poți proteja natura:1. Nu arunca la coșul de gunoi, în natură sau pe jos, deșeurile care sunt reciclabile, hârtie, carton, metal, sticlă, baterii, electrice, ulei uzat, recicleza-le.2. Ai grija de animale și plante, schimba-ti dieta, folosește produse care nu fac teste pe animale, protejează flora, multe specii sunt pe cale de dispariție.3. Protejează pădurile, defrișările masive afectează tot ceea ce ne înconjoară si pe noi, nu arunca gunoi în pădure și nu deranja animalele atunci când mergi la plimbare.3. Nu risipi apa inutil, este una dintre cele mai importante resurse pe care le avem și de care depindem, fără apă nu exista viață.4. Renunță complet la plastic, poluează cel mai mult.

Explicație:

Protejarea naturii ar trebui sa fie pentru fiecare dintre noi un mod de viață nu doar o lozinca.

Natură este locul unde ne încărcam cu energie după o zi stresanta la birou, din natură ne luam hrana și apa atat de vitale vieții, pe scurt natura înseamnă viață.

Fără natura noi oamenii am pieri în câteva secunde, însă natura poate exista și fără noi. Acest lucru nu îl prea înțelegem și în ultimii 30 de ani am început sa folosim natura ca si o sursa de venit și o explotam pana la epuizare, ba mai mult o distrugem și o poluam, ne comportam de parca știm sigur ca vom putea trai și fără apă sau fara hrană.Defrisam pădurile, distrugem biodiversitatea și ecosistemele, risipim apa și exploatam excesiv resursele naturale, omoram și folosim animalele ca si cum ar fi doar niște obiecte. Facem toate acestea în interes personal și financiar, fără sa ne gândim sau măcar sa ne pese cât de puțin de consecințele pe termen scurt și lung

Alte întrebări interesante