Limba română, întrebare adresată de iordacheedward, 9 ani în urmă

Scrieti in 10-15 randuri o "povestire neobijnuita" amuzanta", al carei personaj sa fiti chiar voi.

Ma puteti ajuta am treaba multa si de invatat multe pentru astazi . Nu e musai sa faceti 10-15 randuri faceti ce aceti in cap.
Va multumesc!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andra2256
11
Este seara.Parintii mei au plecat de acasa iar eu am ramas singur.In timp ce ma pregateam sa ma pun la culcar,vad pe fereastra o lumina orbitoare.Am plecat afara,in gradina,sa imi comfirm ca e doar imaginatia mea,dar nu era.Acolo se afla o creatura ciudata,asemanatoare unui extraterestru.Acesta vorbea o limba ciudata.Dupa ce mi-am frecat ochii cu podul palmei am dat sa plec,dar acea creatura a scos o bâtă de marimea unui pix,si  m-a lovit foarte tare la cap,incat sa ma faca sa lesin.M-am trezit intr-o incapere alba,foarte eleganta,pe o masuta electronica.Prima oara am crezut ca sunt acasa in par si mintea imi joaca feste,dar nu era asa.Acea micuta creatura era langa mine si se holba la parul meu.A scos un mini telefon de la spate si a comunicat cu mine.Mi-a explicat ca m-a adus pe nava lui pentru ca a auzit ca oamenii sunt cele mai inteligente si amuzante fiinte din univers.Am ras,dar el se uita la mine nelamurit.I-am explcat ca noi,oamenii,nu suntem foarte inteligenti,doar anumite persoane,si ca eu nu ma incadram in acele persoane.
  Dupa un minut el s-a suparat si ma aruncat in spatiu.In tip ce simteam ca nu mai am oxigen am inchis ochii si m-am trezit in gradina,plin de noroi,alaturi de catelul meu.Am ramas uimit de imaginatia mea. Sfarsit.

Andra2256: Scuze pentru unele greseli,
iordacheedward: Multumesc! Frumoasa imaginare!
Andra2256: Mersi,mi-a venit pe moment..:3
iordacheedward: :)
Răspuns de danutzadanutza2
7
Am mers acum 2 ani la mare cu tata si bunicul.Ce chinpentru mine.Cum ziceam , am ajuns si plaja era cam goala asa ca ne-am asezat la soare.
 Eu,ca de obicei am vrut sa sar in apa , sa ma bronzez dar n-aveam voie.Asa ca am adormit la soare fara protectie solara .. am dormit ceva timp.Cand m-am trezit era timpul sa plecam dar am mai ramas o ora sa ma balacesc si eu..Au.Ce ma durea pielea.Am intrat in apa rece si am vazut .. am vazut .. AAAA, O MEDUZA.
am fugit la mal , sa nu ma intepe. M-au intrebat amandoi : Ce e?
Fara a mai ta pe ganduri le-am murmurat cuvantul meduza, si s-au dus sa o vada.Nu era reala. Era o punga cu un nod la jumatate.. mi-am luat teapa.CE-i drept e ca semanau mult.
Am mers acasa si am povestit cu haz cele intamplate si nu am mai putut de ras cand m-am auzzit ce spuneam.

iordacheedward: Multumesc frumos!
Alte întrebări interesante