Limba română, întrebare adresată de ALEXA1212121, 8 ani în urmă

Scrieți în 10-15 rânduri o povestire neobișnuită, amuzantă, al cărei personaj sa fiți chiar voi!.... Pls îmi trebuie urgent.... Dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sutadenisa
0

Eu impreuna cu doi prieteni pe nume MIHAI si Daria am mers sa ne jucam in parc . Ajunsi acolo  ne-am dus in leagan sa ne dam dar dintr-o data mihai ameteste asa ca stam linistiti pana ne vine o alta idee .Peste ceva timp lui daria i-a venit o idee sa mergem pe terenul de football sa ne jucam cu mingea dar acolo se aflau trei baieti mai mari  ca noi ,ei nu vroiau sa ne lase sa ne jucam asa ca i-am provocat la un concurs  : ce echipa ajungea prima la 10 puncte era liber sa se joace pe teren ;  Am inceput concursul si peste o ora am terminat si am castigat dar pana la urma dupa o ora in care ne-am jucat cu mingea ne-am hotarat sa mergem acasa .                               Sper ca e buna.

Răspuns de laviniadanciu2p0i2xc
0

Eu si cu telefonul meu avem o relație foarte strânsă,mereu povestim ne jucăm si chiar dormim împreună.Dar într-o după-amiază mi-am uitat telefonul in camera,cand sa vin sa il iau....Nu mai era..m-am speriat foarte tare si am țipat muuult,mama ma auzit si a venit sa ma ajute sa il caut.Il caut in dulap,pe birou,pe sun pat.Dar dintr-o dată aud ceva sunând,ce sa vezi,era chiar telefonul meu care era lângă ușă,dar eu cu mama nu l-am văzut lângă usa.

l-am luat in brate si m-am jucat mult cu el.Nu o sa-l mai las niciodată singur.

Plss corooooana!!!!

Alte întrebări interesante