Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrieți (individual ,trei cuvinte care,in opinia voastră, sint cele mai importante pentru om și pe care vreți sa le păstrați in globul de cristal. Argumentați alegerea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ramo67
1

Răspuns:

Familia,sănătatea și credința

Explicație:

Familia înseamnă echilibru,locul unde avem parte de momente fericite și triste ,înseamnă persoane dragi care ne sprijină,ne ocrotesc ,ne călăuzesc pașii.Familia este foarte importantă pentru că este refugiul unde ne încărcăm de energie pozitivă.

Sănătatea este cea mai de preț comoară a omului.Poți avea orice bogătii ,orice mari realizări însă fără sănătate nu poți să te bucuri de toate acestea.Fără sănătate nu putem trăi de aceea este esențială și trebuie să o prețuim .

Credința ne face mai puternici ,ne face milostivi și ne înfrânează de la a infăptuii lucruri grave ,imorale.Fără credință omul ar fi fără teamă și ar face lucruri urâte ,nemiloase ,ar deveni o ființă fără scrupule ,josnic și fără respect pentru semenii lui.

În opinia mea aceste trei lucruri ar trebui să fie păstrate în globul de cristal fiindcă fară ele omul nu poate să viețuiască în armonie și iubire pe pământ.

Alte întrebări interesante