Limba română, întrebare adresată de AndreeaNedelcu33, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere 15-20 de randuri despre iarna in care sa utilizati:doua imagini vizuale,doaua imagini audititve.o personificare,o comparatie.Va rog ajutatima!Repedeeee!Dau coronitaaaa.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de camy2003
4
   O zi frumoasa de iarna.Vantul imprastie fulgii de nea peste tot.Privelistea uimitoare ne duce cu gandul la sarbatori.Clopoteii ornamentali de la usi se clatina si se aud pana la vecinii care cu lopeti in mana dezapezesc trotuarele.Cateii latra si se joaca cu toti copiii.Vantul suiera pe la ferestre un cantec de dor, se vad frunzele inzapezite ale copacilor tremurand.
   O lume de basm printre stradutele inguste ale cartierului care face o multime de zgomot in pregatirea pentru Craciun.Copii incearca din rasputeri sa construiasca un om de zapada.Si..in final au reusit. Un om de zapada imens ca un om al zapezilor ce se strecoara printre munti.
   Iarna aceasta se prezinta a fi una rece si frumoasa. Prognozele meteo sunt ascultate de cetatenii care se adapostesc in casutele lor micute si totusi impodobite exemplar.


P.S. sper sa-ti placa!
   P.S. sper sa-ti placa

AndreeaNedelcu33: ,,om de zapada ca un om al zapezilor'' Glumesti nu zapada zapezilor
camy2003: daca vrei poti sa schimbi acolo ...eu tiam dat o compunere facuta pe moment
AndreeaNedelcu33: Nu prea imi place puteai sa zici ca din cer cad mii de stelute arginti
camy2003: ce clasa esti?
AndreeaNedelcu33: De ce?
AndreeaNedelcu33: A-5-a A
camy2003: esti la varsta la care astepti compuneri fabuloase....dar in a 7a nu mai conteaza ce compunere faci numai sa respecte conditile cerute de enunt
il24rbk: daa nu stie nimic
il24rbk: aaaaaaaaa
Alte întrebări interesante