Limba română, întrebare adresată de kawaiiGirl, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere comica de minim 10 randuri.
Dau coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Azi este cea mai fericita zi din viata mea .O zi de decembrie luminata de razele soarelui si plina de bucurie.Este ziua mea de nastere.Fiinta cea mai dulce care imi aduce bucurie in suflet,mama, mi-a pregatit o petrecere la care participa toti prietenii mei.
Distaractia a inceput ,muzica disco ,rock si pop ne face sa radiem de fericire.Confetti,baloane multicolore inunda camera mea .O lumina rosie ,obscura ne face sa ne simtim intr-o alta lume.
Vine tortul ,toti aplauda si sar in sus de bucurie.Mama se impiedica de un cablu si cade cu capul in tort.Se face o liniste mormantala.Dar nu dureaza mai mult de doua minute ,toti am izbucnit in ras si am inceput sa o curatam pe mama de tort si sa ne lingem pe degete la cat de bun era.Fiecare a macat cate o bucatica mai mica sau mai mare de prajitura.Mama rusinata drept recompensa ne-a adus alte prajituri de care eu nu stiam.
Ziua s-a incheiat frumos ,toti am petrecut pe cinste .Dar sunt curios sa vad cadourile .Multe jucarii de plus,caciuli dar si preferatele mele cartile.
astept cu nerabdare ziua mea de anul viitor.


Utilizator anonim: sescuaci unitate pe privatg plizzz
Alte întrebări interesante