Limba română, întrebare adresată de GGAlexGG, 9 ani în urmă

scrieti o compunere cu inceputul : --- De cand eram mic parintii mei m-au invatat sa ........ --- Cea mai reusita excursie la care am participat a fost .... ---- Am descoperit de curand ca.... la alegere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Hellooooo
2
       De cand eram mic parintii mei m-au invatat sa fiu politicos, sa salut, sa dovedesc ca am dobandit cei sapte ani de acasa si, desigur sa fiu un cavaler.
       Aceste lucruri s-au dovedit a fi de folos pentru ca am ajuns la scoala, unde faptul ca am invatat sa fiu politicos mi-a fost de foarte mare ajutor, ajungand sa fiu catalogat drept un copil-respectuos de catre profesori, cel putin asa sper eu. Faptul ca am invatat sa salut, m-a facut sa fiu unul dintre acei "copii bine crescuti" despre care vorbeste toata lumea ca au disparut. Inca nu mi-a fost de folos faptul ca sunt un cavaler, dar intr-o buna zi, o anume fata balaie cu ochi albastrii va remarca, stiu sigur, sau macar sper si eu..
     In concluzie, faptul ca am fost educat mi-a adus doar de castigat, si intr-o buna zi si un suflet pereche, le multumesc parintilor mei pentru aceste binecuvantari pe care mi le-au dat.

GGAlexGG: ms mult
Hellooooo: N-ai pentru ce
Răspuns de rotarunicoleta2
0
De cand eram mic parintii mei m-au invatat sa iubesc animalele.Eu am cinci animale de companie ,un caine,doua pisici,un papagal si un hamster!Mereu ma joc cu ei si le dau sa manance !
Mie imi place sa merg in excursii cu scoala .Cea mai reusita excursie la care am participat a fost cea de la Gradina Zoologica,unde am vazut serpi,ursi,maimute,iepurasi,girafe,zebre si multe altele.Am descoperit de curand ca anumite specii de animale sunt  foarte atractive si amuzante,cum ar fi  maimuta cu fundul rosu si cimpanzeul !
Sper ca te-am ajutat

rotarunicoleta2: Eu am intrdus toate propozitiile =)) Sper ca nu te deranjeaza
Hellooooo: Maimuta cu fundul rosu se numeste babuin..
rotarunicoleta2: Si?=))
Hellooooo: Nimic, am precizat doar pentru simpla ta cultura generala, nu trebuie sa-mi multumesti :*.
GGAlexGG: ms
Alte întrebări interesante