Limba română, întrebare adresată de alina22sysy67, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere cu titlul Bunica(sa fie lunga va rog)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de angidobie2020
0

Răspuns:

Bunica mea este mai scunda are ochi căprui . are niște obrăjori rozi și niște buze roși ca sângele. Este harnică și deșteaptă,inteligenta,frumoasă bună .Când mergeam la ea de fiecare data îmi dataea ceva dulce cum ar fi multe ciocolati Sau capucino ori ceai de fructe de pădure .Ea are 12 nepoței și cu mine 13 .Bunica trăiește singura de câtva ani pentru ca bunicul meu a murit .Boi mai venim din când în când la ea ca să nu se simtă singura. După câțiva ani a muri și ea . Ne este dor de ea.

Răspuns de larydrm22
1

Răspuns:

Bunica mea este pentru mine un înger pe Pământ. Și a dedicat întreaga viață pentru mine . M a crescut cu multă dragoste și blândețe.

Pentru mine este în stare să facă orice pentru a mă vedea fericită, sănătoasă și mulțumită. Imaginea bunicii o voi purta mereu în suflet. Cât timp voi trăi o voi iubi și respecta.

Bunica mea este o femeie de statură medie , cu ochi mari și verzi , părul lung și brunet, cu un zâmbet cald pe buze atunci când mă vede , are o voce calmă, este bună la suflet, e jucăușă cu mine , mă răsfață etc .

Când fac o prostie nu mă ceartă , ci îmi explică pe un ton frumos ce nu e bine și ce este bine , iar eu îmi cer iertare imediat și ea mă iartă pentru că mă iubește și sunt copil și mai greșesc și eu și mai am multe de învățat.

Ziua muncește mult , are grijă de toate animalele, face mâncare, eu o mai ajut . Seara cade frântă de oboseală iar eu îi fac masaj pe spate și sunt lângă ea .

Bunica mea e cea mai bună din lume și o iubesc mult.

Mă învăță să fiu cuminte , cinstită, să mi ascult părinții, să fiu bună la suflet, să iau note bune etc.

Ea este foarte bătrână, însă îmi face toate plăcerile pentru că mă iubește.

Bunica este cea mai tare . O iubesc . Și îi mulțumesc pentru tot sacrificiu făcut pentru mine.


larydrm22: mulțumesc pentru coroană
alina22sysy67: cu pacere
Alte întrebări interesante