Matematică, întrebare adresată de panda39462, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere cu titlul: ,,La sanius''
Va rog sa fie de 1 pagina de caiet studentesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antoniaorosandreea
2
La saniuș
Într-o zi ma-m dus cu familia mea la munte în vacanta.
Sâmbăta am pornit și am ajuns duminica seara, am ajuns fix când se data cina, după ce am mâncat ma-m dus în camera mea și am stat un pic pe telefon și după ma-m culcat. Dimineață cum am trezit, ma-m duc să iau micul dejun iar după ma-m dus afară să schiezi. După ce am terminat de schiat cam pe la ora 12, iar după ma-m dus la săniuș acolo la săniuș am stat până la ora 3:00 că ma-m împrietenit cu mulți copii. Copiii au fost foarte de treabă și îmi iau plăcut mult de ei.
După cum pe la 4:00 venise prânzul. La praz mânca-sem cartofi pai cu ketchup, au fost foarte buni. După ce am terminat prânzul am urcat pe munte pana la jumătate muntelui. când am ajuns la jumătatea a muntelui. Se făcuse deja ora 6:00 când am ajuns acasă din nou. când am ajuns în casă ca pe la ora 7:00 am servit cina iar pana atunci am stat pe telefon. Se făcuse deja ora 7:00 și ne duceam jos să mâncăm. La ora 8:00 toți se duc-se afară să vadă aurora boreală, iar după ne-am dus la culcare. A doua zi, ne ducem sa facem poze peste tot,si toată ziua stăteam pe afara sa ne jucam și sa stam, ajungeam acasă la ora 7:00 când se dădea cină si după ne culca-sem pentru a treia zi. A treia sau ultima zi din excursia noastră superbă nigea foarte tare și era foarte frig, se făcuse deja o zăpadă mult mai groasa și strălucitoare. In a treia zi nu prea am ieșit afară că era furtună de zăpadă și am stat în casă și ne am făcut bagajele. Era deja miercuri seara, seara la ora 10:30 am pornit acasă, am ajuns dimineața la ora 8:30.
Excursia asta mi-a plăcut foarte mult a fost superbă frumoasa si mai vreau și anul viitor să mai vin tot aici,a fost distractiv și foarte amuzant.


Ps:sper ca te-a ajutat, și scuze dacă nu ii chiar de o pagina dar nu am știut ce sa mai zic

panda39462: Multumesc mult!!!
panda39462: Sa știi că mi-a ajuns de o pagina si jumate si scriu strans nu labartat
antoniaorosandreea: Ma bucur ca îți place, și ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante