Limba română, întrebare adresată de iuliana6382, 8 ani în urmă

scrieti o compunere cu titlul "ploaia de vara" de minim 13 randuri va roggg dau coroana 5 stele si inima VA ROGGGGGGGGGG SI E SI PE NOTA DAU SI 30 DE PUNCTE​


iuliana6382: va rogg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ltaictab90
1

Răspuns:

Ploaia de vara

Într-o Dimineață înorată de vara , mă pregăteam să mă duc jos în bucătărie la micul dejun . După ce terminasem de mâncat, începu să ploaie afara . Afara chiar daca ploua era cald și vântul nu bătu deloc.

Ieșisem afară după ce se potoli ploaia . După jumătate de oră jucandu-ma

prin curte , începuse ploaia din nou.Dar de data asta era soare pe cer dar era ascuns dupanorii de ploaie , dintr-o dată într-un colț de cer se văzu un curcubeu frumos cu culori aprinse, era așa de frumos și intens .

sper că te-am ajutat

Răspuns de zghibartaionela1
1

Răspuns:

PLOAIE DE VARĂ

O ploaia deasă, cu stropi grei, a cerut năvalnic din

cerul întunecat preț de câteva minute. Așa sunt ploile de vară, ca o baie rece dar de scurtă durată. Ca o ploaie de gloanțe, aruncate asupra dușmanului, sttopii de ploaie au miatrauliat coronamentul bogat al copacilor. În chip straniu, pădurea sa grăbit să îmbrățișeze capriciul umed al cerului și a primit cu plăcere binecuvântarea stropilor de ploaie. Copacii par a întineri brusc. Precum un burete uscat, frunzele copacilor sau grăbit să absorbă licoarea ploii. Amețetie de gustul proaspăt al stropilor de ploaie, frunzele copacilor șiau preschinbat hainele de un verde palid, întrunele de un verde aprins. Este semnul că ploaia era așteptată cu nerăbdare de ceva vrepe.

Explicație:

SUCCES SPER CĂ TEAM AJUTAT


iuliana6382: ai niște greșeli de ortografie dar e ok
ltaictab90: mda
zghibartaionela1: știu asta telegonul mil corectează greșit
zghibartaionela1: din nou
zghibartaionela1: asta telefonul mil corectează greșit
Alte întrebări interesante