Limba română, întrebare adresată de fabianfabi9767, 9 ani în urmă

scrieti o compunere cu titlul ramas bun doamna invatatoare. Va rog sa fie cat mai frumoasa si lunga. ofer 40 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FluturaşElena
5
Rămas bun doamna invatatoare! In primul rand as dori sa va multumesc pentru toti cei 4 ani petrecuti impreuna . Am petrecut clipe minunate impreuna cu dumneavoastra si cu colegii de clasa . Am ras ,am plans ,ne-am bucurat de fiecare clipa imoreuna . Dumneavoastra m-ati invatat tot ce stiu acuma si va sunt foarte recunoscator . Nu pot sa cred ca au trecut 4 ani de cand v-am cunoscut . Sper sa va aduceti aminte de mine zambind . La revedere doamna invatatoare ! Nu o voi uita niciodata pe cea care m-a invatat sa tin un stilou in mana . sper ca-i buna
Răspuns de Alimicutza
4
                      Ramas bun , doamna invatatoare
           Draga doamna invatatoare ,iata ca a sosit si clipa despartirii.Mi-ati fost cea de-a doua mama timp de patru ani. Dumneavostra m-ati format si m-ati indrumat spre a fi un om bun. M-ati imbunat cand eram trista. M-ati ajutat cand imi era greu.M-ati mustrat atunci cand trebuia. Mi-ati deschis ochii, invatandu-ma tainele limbii romane si ale matematicii.Pentru toate acestea  va sunt foarte recunoscatoare, si nu cred ca va voi putea rasplati vreodata.
            Imi amintesc momentele in care am pasit pentru prima data in curtea scolii.Eram doar un pitic pe langa uriasii copii de clasa a 4-a.Ma uitam in jur , cutandu-mi cu timiditate dascalul. 
           In toti acesti ani, am legat prietenii stranse ce nu mai pot fi rupte vreodata.
           Datorita dumneavoastra am ajuns ce sunt acum! Va multumesc pentru toate eforturile depuse pentru mine, pentru a deveni un om bun si drept.Dar acum, cu lacrimi in ochi, va spun ,, Ramas bun!'', caci trec in clasa a 5-a, iar dumneavoastra va intoarceti la clasa 1.Va urez mult succes pentru a-i ajuta si pe noii dumneavoastra elevi sa devina ce-am devenit noi!

Sper ca te-am ajutat!!!



opreamihai21: Îţi mulţumesc pentru ajutirul dat♡
Alimicutza: Cu placere!
Alte întrebări interesante