Limba română, întrebare adresată de Robert1547, 8 ani în urmă

Scrieți o compunere de 15-20 de propoziții despre prietenie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ofatăpiticăoff
10
Prietenie

/Prietenia este cel mai frumos lucru pe care îl poți primi de la o persoană dragă .
Prietenia te face fericit . în prietenie trebuie să avem respect unul față de celălalt , dacă nu v-om ajunge în punctul de a nu mai fi prieteni .
/Cu prietenii te simți bine și special , ține-te de prieteni până nu vor pleca ei înainte .
Prietenia te aduce cu gândul la distracție..dar nu este întodeauna așa , fiecare are momentele lui de tristețe iar prieteni te ajută să treci peste greutăți .
Prieteni..depinde de ei dacă se țin de cuvântul de a fi „prieteni pentru todeauna“ . Stii proverbul.. „nu judeca o carte după coperți“ , așa sunt și ei . Nu întodeauna vom putea avea încredere în prieteni , ne pot minți sau înșela pe la spate . Există și prieteni adevărați , întradevăr..dar mai rar întâlniți , din păcate . Trebuie să îți alegi prietenii cu grijă . Tot pe subiectul cu grijă vreau să zic că să ai și grijă ce le spui pentru că nu știi unde pot ajunge informațiile tale .
/și dacă tot vorbesc de proverbe , pe subiectul ăsta se mai potrivește ceva.. „prietenul adevărat la nevoie se cunoaște“ , așa sunt prietenii adevărați . Te ajută cu ce pot ei .
Prietenul este o persoană dragă , ai grijă..nu o trăda . Dacă o vei trăda și ea va face la fel și se va schimba toată prietenia voastră.
Sper că ți-am fost de folos , coroană ? :) <3
Alte întrebări interesante