Limba română, întrebare adresată de mcmihai945, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere de 15-20 de rănduri in care sa descrieti
a zi de iarnă la Băcani ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danygrasutap89t7x
1

Răspuns:

sper ca este corect!!!

Anexe:

mcmihai945: Eu am spus o zi de iarna nu de toamna
danygrasutap89t7x: am să-ți fac și cu una de iarna
mcmihai945: Bn
danygrasutap89t7x: ți-o voi trimite pe mesaj
mcmihai945: Te rog daca poti mai repede
Răspuns de abc12344
2

Răspuns:

Într o zi frumoasă de iarnă eu și cu prietenii mei ne am gândit să organizăm o excursie la Băcani. Dis de dimineață fără a mai sta le gânduri am pornit la drum .Pe drum am văzut multe peisaje frumoase așa că ne am gândit să facem niste poze că amintire.

Am ajuns la Băcani. A început să ningă...ningea atât de frumos ! Zăpada se așeza pe pământ ca o mantie argintie.Prietenul nostru Alin a venit cu propunerea de a merge la sănius pe dealul de la marginea satului. Ne am luat saniile și am pornit. În timp ce urcam dealul dintr-un tufiș a început să se audă zgomote puternice .Noi eram tare speriați, dar Alin și a luat inima în dinți și a mers să vadă ce se află acolo.Dintr o dată din tufiș a sărit în fața noastră un lup mare si fioros ,acesta părea să fie flămând si noi aveam în gând că o să ne mănânce. Prietena noastră, Ana a început să se negocieze cu lupul .Acesta i a povestit că este tare flămând ,iar noi l am ajutat și i am dat mâncarea pe care o aveam în rucsacuri. Am mai stat de vorbă și seara a început să se lase peste sat.Ne am luat rămas bun de la lup și am pornit spre casele noastre .

Această excursie a fost una cu multe peripeții, Ne am distrat la sănius. ne am facut un nou prieten(lupul) pe care îl vizităm și în ziua de azi .

Explicație:

Sper că o să ți placă.


mcmihai945: Bravo ami place
Alte întrebări interesante